Interim

strategisch partner in organisatieontwikkeling

Vanuit onze ruime ervaring en expertise helpen wij op interim-basis diverse onderwijsinstellingen.  Wij helpen… in verschillende vormen en werkwijzen. Met tijdelijke invulling borgen wij de continuïteit.  De interim-er legt een brug over de kloof tussen de vroegere en de toekomstige situatie. We staan niet gelijk met een brug klaar, maar verkennen eerst de oever vanwaar we oversteken. Dat is de ene oever, waarop de brug moet gaan rusten. Het is heel verleidelijk om het direct over de andere oever te gaan hebben. Brug erover en klaar…! Dat is ook het beeld dat men vaak heeft van de interim-er die ‘even komt zeggen hoe het moet’. Hij stelt een plan van aanpak op en vertelt hierin hoe het vooraf vastgestelde doel bereikt wordt. De resultaten hebben aan het einde van de interim periode een hoge vlucht genomen. Echter is de vraag of de brug stevig genoeg is en/of blijft. Door de brug samen met het team – de al aanwezige professionals op de werkvloer – te bouwen en deze kwaliteiten in te zetten wordt een brug stevig en zal deze tevens onderhouden worden en stevig blijven.