HR Assist | onderwijs

strategisch partner in organisatieontwikkeling

Eduterim biedt HR-professionals op operationeel, strategisch, beleidsontwikkelend of beleidsuitvoerend niveau ter vervulling van tijdelijke vacatures, verloven of gericht op specifieke knelpunten en/of opdrachten.

Ontzorgen, helpen, begeleiden, adviseren, dat is wat wij doen. Onze expertise is HR en onze missie is om bedrijven en organisaties optimaal te laten profiteren van de toegevoegde waarde van dit vakgebied.
Het is van belang dat er een goede afstemming plaats vindt m.b.t. de investeringen in personeel en de baten die deze investeringen opleveren. Naast het financiële aspect gaat dit tevens over ontwikkelingsmogelijkheden van medewerkers, goed werkgeverschap en het bereiken van de personele doelstellingen van de werkgever. Wij leveren diensten met een doelbewuste en pragmatische aanpak om deze begrijpbaar te maken voor onze klant.
Als HR-professional zijn we het liefst een vast aantal uur of dag(del)en op locatie aanwezig. Ook als het nodig is meer uren te besteden, willen we graag een vaste investering afspreken, gebaseerd op een uurtarief. Dit uurtarief is afhankelijk van de duur en de inhoud van de opdracht. We hanteren een uurtarief tussen €75,- en €95,- per uur (excl. BTW).

HR Business Partner

De HR Business Partner draagt effectief bij aan het strategische succes binnen uw organisatie. De HR-Business Partner koppelt HR-beleid aan de te behalen organisatiedoelstellingen.  Hij/zij adviseert het managementteam bij te nemen beslissingen en ontwikkelt HR-strategieën en/of strategisch HR-beleid zonder de visie van de organisatie uit het oog te verliezen.
Doormiddel van onder andere jobcraften, High Performance Team Coaching, professionele cultuur en Chainging® kan de HR Business Partner zorgen dat managers en professionals ver boven de middelmaat uit stijgen, te motiveren en tot nieuwe ideeën, kansen en oplossingen te laten komen. Niet denken vanuit de structuur maar vanuit de organisatie, het team en vooral ook vanuit de werknemer zelf (vertrouwen en eigenaarschap).

We hanteren voor de inzet van een HR Business Partner (bedrijven en onderwijs) een uurtarief tussen €95,- en €125,- per uur (excl. BTW).

HR onderwijsprofessional

Doordat onderwijs voornamelijk uit inzet van mensen bestaat, is 80-85% procent van de totale begroting ingezet voor het menselijke kapitaal.
Het is dan ook van belang dat er een goede afstemming plaats vindt m.b.t. de investeringen in personeel en de baten die deze investeringen opleveren. Naast het financiële aspect gaat dit tevens over ontwikkelingsmogelijkheden van medewerkers, goed werkgeverschap en het bereiken van de personele doelstellingen van u als schoolbestuur of directeur. Veel is ingekaderd en vastgelegd binnen de CAO. Het vraagt de nodige creativiteit en expertise binnen deze kaders om eigen beleid en keuzes te maken. Eduterim kan u dat bieden.
Als HR-professional zijn we het liefst een vast aantal uur of dag(del)en op locatie aanwezig. Ook als het nodig is meer uren te besteden, willen we graag een vaste investering afspreken, gebaseerd op een uurtarief. Dit uurtarief is afhankelijk van de duur en de inhoud van de opdracht. We hanteren een uurtarief tussen €75,- en €95,- per uur (excl. BTW).

Overige HR diensten

Eduterim biedt veel meer diensten op HR gebied. Klik op de onderstaande link om te zien welke diensten wij nog meer kunnen leveren.

hr diensten

Interesse in onze dienstverlening?

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Dan begint dit voor ons altijd met een oriënterend gesprek bij u op kantoor. Een van onze professionals zal bij u langskomen om te bespreken wat uw behoeften aan ondersteuning zijn. Hij zal u hiervan een terugkoppelingsverslag sturen, zodat u kunt zien of al uw behoeften goed zijn begrepen. Als u hierna voldoende vertrouwen in ons heeft om met ons in zee te gaan stellen wij een plan van aanpak op zodat we samen met u uw doelen bereiken.