Interim directeur PO

strategisch partner in organisatieontwikkeling

Het kan zijn dat u een helder omschreven opdracht heeft met duidelijke kaders voor de interim-directeur of een interim opdracht heeft waarbij de vacature tijdelijk ingevuld dient te worden, totdat de juiste kandidaat gevonden is. Echter kan Eduterim veel meer dan dat bieden.

Naar aanleiding van een eerste gesprek met u als mogelijke opdrachtgever, gaan we in eerste instantie verkennen of Eduterim in huis heeft waar u als klant naar op zoek bent. Een vervolg stap – wanneer blijkt dat er een verbinding is tussen u en Eduterim – kan zijn dat wij een analyse maken en zo kunnen inschatten wat er daadwerkelijk nodig is. Vanuit hier bepalen we gezamenlijk wat de vervolgstappen kunnen zijn. Onze interim directeuren zijn zeer analytisch, daadkrachtig, verbindend en communicatief ingesteld, waardoor zij tijdig kunnen bijsturen wanneer dit nodig is. Hierdoor blijft een Plan van Aanpak een levend en dynamisch document, waar we keuzes durven te maken, eigenaarschap creëren en de juiste dingen blijven doen die nodig zijn.

Onze interim-directeuren zijn onder andere specialisten in:
– het gezamenlijk neerzetten van een duidelijke schoolprofilering
– het gezamenlijk creëren van een professionele cultuur
– het weer op de kaart zetten van een (zeer) zwakke school met het team onderwijsprofessionals van de school
– verbinding maken met interne en externe partners

Wij zijn specialisten als het aankomt om op maat onze dienstverlening aan te bieden. Wij hebben daarvoor niet alleen de beste interim-directeuren, die voor ons werken, maar tevens een goed geoliede backoffice. Deze voorziet ons van advisering op het gebied van beleid, CAO PO en overige regel- en wetgeving. Onze backoffice is in het pakket meegenomen en kost u als klant niets extra’s.

Als interim-directeur PO zijn we het liefst een vast aantal uur of dag(del)en op locatie aanwezig. Ook als het nodig is meer uren te besteden, willen we graag een vaste investering afspreken, gebaseerd op een uurtarief. Dit uurtarief is afhankelijk van de duur en de inhoud van de opdracht. We hanteren een uurtarief tussen €80,- en €115,- per uur (excl. BTW).